Ett hållbart betonggolv

Idag kommer jag att skriva om betong i Eskilstuna, eller rättare sagt om ett betonggolv. Jag kom i kontakt med företaget Mälardalens Betong Entreprenad i samband med att jag letade entreprenörer till det projekt som jag ska genomföra i trädgården. Jag ska göra om hela trädgården, och det kommer att krävas mycket arbete för att göra detta färdigt. Jag har planerat anläggningsarbetet i trädgården nu i flera år, och det är med stor tillfredställelse jag nu kan säga att det äntligen är färdigt! Trädgården är omgjord från grunden. Det har grävts och lagts ny jord, ny gräsmatta, nya rabatter, nya anlagda små stigar och en stor stenaltan som uteplats. Det går knappt att känna igen hur det ser ut, men det var ju lite det jag ville också. En nystart är aldrig fel! Hur kommer då Mälardalens Betong Entreprenad in i bilden? Jo, jag passade ju även på att renovera i garaget! I och med renoveringen, ville jag gjuta ett betonggolv till det så att det verkligen är hållbart länge. Jag tycker att betong är mycket snyggare än asfalt eller sten i det här fallet, så fick det helt enkelt bli så. Jag kan verkligen rekommendera detta företag till alla som funderar på att anlägga ett nytt betonggolv i garaget, stallet eller i industrin. Företaget är mycket kompetent och arbetar snabbt och effektivt. Hoppas ni tagit detta inlägg bra och att det kommer att komma till nytta för er.