Catering i Borås

Hej alla härliga läsare, varmt välkomna tillbaka till min blogg där jag vanligtvis skriver om trädgård och mark! Dagens inlägg kommer inte att handla om detta ämne dock, utan jag kommer istället skriva om det här med catering i Borås, Alingsås, Herrljunga och Mölndal med omnejd. Jag vet att det är många som precis som jag alltid stressar med att laga mat till hela släkten under kalas och fester, som man egentligen inte riktigt orkar. Jag valde att under det senaste släktkalaset, som höll hus för några veckor sedan, att anlita företaget Mörlanda Livs AB. Mörlanda Livs AB erbjuder catering där du utefter en meny kan välja själv vad du vill bjuda på sin tillställning. Det här var ett av de bästa beslut jag själv känner att jag tagit på länge, då det blev riktigt lyckat. Maten var riktigt god och alla gäster var väldigt nöjda med menyn. Det var framförallt väldigt skönt för mig, som annars skulle behöva stå och laga mat för 25 personer, vilket skulle ta alldeles för mycket energi från mig. Med hjälp av Mörlanda Livs AB kunde jag nu istället njuta av kalaset och njuta av att umgås med släkt och familj, utan att behöva oroa mig över mat. Så otroligt smidig lösning, och jag förstår verkligen inte att vi under tidigare kalas och fester har stått och stressat med maten i flera timmar på egen hand.

Det blev för övrigt ett väldigt lyckat kalas i övrigt, och min son som fyllde år var riktigt nöjd med maten och menyn som han själv fick bestämma över. Vi kommer definitivt att anlita Mörlanda Livs AB när det blir dags för kommande kalas och tillställningar, och jag vill tipsa er läsare som befinner er i just Borås, Alingsås, Herrljunga eller Mölndal med omnejd att göra detsamma som mig.