Ny och fin väg

Hejsan hoppsan, idag är det dags för ett nytt inlägg och tänkte i detta skriva lite om asfalteringen utav våran gata. Det har varit en entreprenad från Bålsta, som kom från företaget Ulf Kraft Entreprenad här och fixat vår väg.

Vår väg har så länge jag kan minnas varit guppig och hålig som en bergodalbana och det är många barn på gatan som varit ute och cyklat, trillat och skadat på grund av dessa hål. Många av oss har klagat på det och pratat om att det måste tas tag i, tillslut en förmiddag kontaktade jag kommunen. Jag ringde upp kommunen och förklarade mitt ärende och min irritation över att inget har skett med gatan tidigare, hur farligt det var för barnen att vara ute och leka när de bara skadade sig på grund utav att vägen var så trasig som den faktiskt var. Vi kom fram till att kommunen skulle ta tag i det och anlita ett företag som skulle ta tag i problemet. Samma eftermiddag får jag ett samtal av kommunen att de har anlitat en entreprenad från Bålsta som skulle fixa det. Dagen därpå var arbetarna på plats och jag gick ut och pratade med dem. Jag förklarade även för dem att alla var väldigt oroliga för sina barn och de var väldigt förstående, de var väldigt trevliga och jag fick en bra känsla i kroppen att det skulle bli väldigt bra gjort och inte halvdant. Det var många utav grannarna som var ute och pratade med dem och alla hade fått lika bra bemötande. Någon dag senare var gatan som ny igen och det var absolut inga ojämnheter i marken. Vill ni också ha lika bra hjälp, skulle jag verkligen rekommendera er att höra av er till denna entreprenad från Bålsta, ni kommer inte bli besvikna.